Λαυριο Φωτια / Αλλαγές στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό ζητούν με ψήφισμά ... / Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού.

Λαυριο Φωτια / Αλλαγές στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό ζητούν με ψήφισμά ... / Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού.. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Λαύριο - Newsbeast
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Λαύριο - Newsbeast from www.newsbeast.gr
Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Κύριος στόχος μας είναι να μην απλωθεί η φωτιά προς τον εθνικό δρυμό σουνίου ανέφερε στον σκαϊ ο. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο.

Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε:

Λαύριο-Παναθηναϊκός 20:00 ΕΡΤ3, Live streaming από το ...
Λαύριο-Παναθηναϊκός 20:00 ΕΡΤ3, Live streaming από το ... from images32.inewsgr.com
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε.

Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Φωτιά στο λαύριο © eurokinissi/φωτησ βροτσησ. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Αλλαγές στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό ζητούν με ψήφισμά ...
Αλλαγές στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό ζητούν με ψήφισμά ... from images32.inewsgr.com
Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.